Stockholm revisited
Door: wil123
Blijf op de hoogte en volg Wil
16 Juni 2011 | Zweden, Stockholm
Verder nu met de reis want ik heb vandaag nog niet veel km gereden en het is al wel 14:45. Het plan bestaat uit het doorijden naar Uppsala (nog 40 km) en daar een mooie plek te zoeken voor mijn tentje en mezelf. Ik heb inmiddels ook een mooi opvouwbaar stoeltje aangeschaft want ik had de auto weliswaar goed gevuld, was ik toch vergeten om een campingstoel mee te nemen uit de schuur. O Ja, voor de trouwe volgers van mijn belevenissen, nog steeds de verleiding van de McDo (of andere keten) weerstaan. Bedankt voor de vele reacties die al komen op dit geschrijf, het blijkt dat ik er niet alleen voor sta ook al rijd ik hier in mijn Uppie richting Uppsala.
16 Juni 2011 - 14:13
Anita:
Hoi Wil, goed dat je zoveel moois en bijzonders tegen komt onderweg en in Stockholm. Ben heel benieuwd naar de foto's. Als je ze een voor een plaatst geeft dit (meestal geen problemen, weet ik uit ervaring, succes!)
Ik hoop dat je veel inspiratie op doet voor de toekomst met alle nieuwe indrukken.
Liefs van Anita -
16 Juni 2011 - 14:23
Toine:
Ach Stockholm .........., veel goede herinneringen uit mijn "jeugd". 'S nachts in Gammle (=oud!) Stan rondhangen na een avondje bieren en dan voor weinig een enorm bord Shoarma verorberen.
Goed dat je de McDo hebt weerstaan. Maar toch zeker wel een varme pulser of sjotbullar geprobeerd? -
16 Juni 2011 - 16:58
Maurice Seegers:
Hoi Wil,
al ben je nog maar kort op vakantie maar gezien je leuke verslagen al een hele belevenis. Hoop ook de foto's te zien want Zweden is super mooi. Heel veel plezier nog en we blijven je volgen. Spreek je na de vakantie. Groeten uit Arnhem; Maurice -
16 Juni 2011 - 18:50
Eric:
Als ik het mag zeggen m.b.t. hoe hoog je wil gaan in Scandinavië: via noord Zweden naar Tromsø en dan weer langs de kust naar het zuiden. De laatste honderden kilometers naar de Noordkaap schijnen niet zoveel toe te voegen. Ik ben ooit ook daar ongeveer opgehouden omdat ik niet de indruk had dat het landschap noordelijker me nog veel afwisseling zou gaan brengen enne er is dan nog zoveel moois te zien in het Noorwegen zuidelijk van Tromsø dat je daarvoor nog mogelijk tijd tekort zou komen gezien het feit dat je naar ik begreep; toch eind juni weer thuis wil zijn.
Groeten,
Eric