How difficult can it be?
Door: wil123
Blijf op de hoogte en volg Wil
20 Juni 2011 | Noorwegen, Storslett
Na 2 uur geslapen te hebben wordt ik toch wat ongemakkelijk zittend wakker, stukje rijden? Vergeet het maar het valt dus echt tegen om wakker te blijven. Nog een uurtje of 2 geslapen en volkomen brak wordt ik wakker. Even een wandelingetje in de nog koele ochtendlucht doet wonderen, koffie en koekjes de rest. Ik kan weer verder en kom om 07:30 weer aan in Alta voor de nodige tankstop. Hiervandaan gaat de toch wat waanzinnige roadtrip verder langs de noorse kustweg E6. De heenreis was al ver, de terugreis wordt zeker niet korter. De Fjorden en bergen, hier nog met mooi wit besneeuwde vlakken, rivieren en watervallen rijgen zich aaneen door mijn voorruit. Met deze belichting een haast surrealistisch landschap. Ondanks mijn zware nacht geniet ik met volle teugen van het uitzicht, de schone lucht en last but not least de koffie. Op deze plek net boven de boom- en sneeuwgrens maak ik een wat langere stop en het zonnetje brandt lekker op mijn rug terwijl ik dit schrijf. Ik heb iets van een panoramashot gemaakt van deze plek, ongeveer halverwege naar Narvik, wat ik zal proberen te posten tegelijk met dit verslag. Dat lijkt te lukken, bij de VVV hier kan je gratis een code halen voor het WIFI netwerk en ik dacht nog wel dat Noorwegen een duur land was.
20 Juni 2011 - 10:58
Anita:
Wat een prachtig stuk van de wereld!
Ongelooflijk wat het dus met je doet als het licht blijft. Heb/neem je tijd om na te denken Wil? Of zijn de indrukken te imposant?
Goede reis verder.
Anita -
20 Juni 2011 - 13:56
Gerard:
Mooi plaatjes Wil.
En de weddenschap heb ik dus gewonnen! De middernachtzon op de Noordkaap is een "must", zeker als je toch "in de buurt" bent.
Hartelijke groeten en een veilige terugreis! -
20 Juni 2011 - 19:43
Leonie:
Wat een prachtige platen heb je gemaakt terwijl ik maar een beetje lag te maffen in een veel te lekker comfortabel warm bed.
Ik ben stiekem toch een beetje jaloers op je.
Slaap ze lekker op de volgende camping.
Liefs, Leonie -
20 Juni 2011 - 21:17
Elly T.:
Hoi Wil
Geweldige ervaring
een zon, die blijft schijnen
Hoop voor de toekomst,
af en toe een wolk,
mag.
Ga met God -
21 Juni 2011 - 07:16
Iris:
paps, het is how hard can it be ;)